Dr Ylivuori is now Associate Professor Ylivuori!

Dr Soile Ylivuori, the ELBOW project leader, has been appointed Associate Professor in History at the University of Helsinki. So, since 1st of October, the ELBOW project has an Associate Professor in its team.

If you want to read the news in Finnish, do have a look at this blogpost on the Historia-blog (the blog of History Department at the University of Helsinki): https://blogs.helsinki.fi/historia/2022/11/07/soile-ylivuoresta-historian-apulaisprofessori-1-10-2022-alkaen/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com